fbpx
Home Overdenking Gebed voor vrienden

Gebed voor vrienden

Uit Zij Lacht Gebedenboek

door Danielle Feddes
Vrienden

Wat een voorrecht, als je vrienden hebt waar je samen mee op mag trekken. En wat mooi om aan het begin van een nieuw jaar te bidden voor je vrienden, voor een zegen over hun leven. Hieronder een gebed dat je kunt bidden voor je vrienden.

Vader,

Ik wil U danken voor mijn vrienden. U kent hen, U weet wie ze zijn. Wat een voorrecht dat we samen mogen optrekken in liefde en verbondenheid! Dat we samen plezier hebben en goede gesprekken kunnen voeren, dat we de vreugden in het leven mogen delen en dat we er voor elkaar zijn tijdens zorgen en verdriet. Ik bid dat ik een goede vriend ben zoals Jezus een goede Vriend is voor mij. Vader, ik zegen mijn vrienden in de Naam van Jezus met Zijn genade en vrede; dat zij van U mogen ontvangen wat ze nodig hebben en Uw zegen zullen ervaren. En help mij om een deel van die zegen voor hen te zijn. Amen.

1 Thessalonicenzen 3:12-13

Uit: Zij Lacht. Gebedenboek. 100 gebeden voor elk moment, Zij Lacht, Uitgeverij Royal Jongbloed

Beeld: pexels

Lees ook: Maar wat zeg ik dan?

Wil je lid worden van Elisabeth? Neem een jaarabonnement met korting. Of probeer eens een proefabonnement.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved