fbpx
Home Collectief abonnement

Collectief abonnement

Wist je dat het mogelijk is om Elisabeth Magazine voordeliger in grotere aantallen te ontvangen? Het collectief abonnement van Elisabeth Magazine is ideaal voor kerken en verenigingen. Het biedt een laagdrempelige oplossing om in gesprek te blijven met leden of specifieke doelgroepen. De verspreiding van het magazine vormt een waardevol extra contactmoment en hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs.

Collectief abonnement | Elisabeth Magazine

Collectief

21 x Elisabeth

Vanaf 0,87 per nummer

Cover Elisabeth Magazine waarbij moeder, omhelst door zoon, samen door het bos lopen. Met een ronde button cirkel in het rood met daarin de tekst "met korting".

✓ 21 waardevolle contactmomenten rond de verspreiding van het magazine
✓ Afname vanaf 10 exemplaren
✓ Vanaf 0,87 per magazine (inclusief btw)
✓ Hoge staffelkorting
✓ Inclusief thema-edities rond startzondag, Kerst, Pasen en Pinksteren
✓ Extra pastorale content, ten behoeve van uw kerkblad

De Elisabeth – voorheen de Elisabethbode, is een magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen van mensen van vandaag. Het biedt op persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof. Dat gebeurt in een gevarieerde mix met verhalen van mensen over hoe zij het geloof vertalen naar hun dagelijks leven, met informatieve achtergrondartikelen en reportages over relevante thema’s, een pastorale vragenrubriek, herkenbare columns en gedichten. Er is ook volop plaats voor schitterende natuurfotografie, kunst, humor, psychologie en duurzaam leven.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved