fbpx
Home Thema'sBemoediging Elisabeth met stand op Nederland Zingt Event

Elisabeth met stand op Nederland Zingt Event

'Prachtig weer en veel positieve reacties'

door Danielle Feddes
Elisabeth stand op Nederland Zingt Event

Het eerste Nederland Zingt Event zit erop. Elisabeth Magazine was er afgelopen zaterdag bij met een stand en een vierkoppig team van de redactie. Buiten bij de Grote Kerk in Apeldoorn deelden zij op deze zonovergoten dag aan de bezoekers zo’n 600 edities van het magazine uit.

Sonnetten bij de tijd                    De stand van Elisabeth

Bezoekers konden profiteren van een leuke actie, die nog tot en met vrijdag geldt: Nieuwe abonnees krijgen bij een jaarabonnement op Elisabeth Magazine het boek ‘Sonnetten bij de tijd’ van Rikkert Zuiderveld cadeau. Redactieassistent Corine Boerma blikt terug op een leuke dag ‘met mooie gesprekken’. ,,En het prachtige weer werkte natuurlijk ook erg mee. We hebben weer veel lezers ontmoet en allemaal reageerden ze positief op de Elisabeth.”

Inhoud relevant voor deze tijd

,,We horen terug dat het blad zo’n goede inhoud  heeft en dat de onderwerpen die we behandelen relevant zijn voor deze tijd. Mensen hebben er echt wat aan’’, aldus Corine. Ook waren er bezoekers die het blad wel kennen, maar nog niet geabonneerd waren. ,,Gelukkig mochten we deze dag ook weer nieuwe abonnees verwelkomen.’’

Ben jij nog geen abonnee en wil je de Elisabeth ook twee keer per maand ontvangen? Of ken je iemand die nog geen lid is en wil je graag een (proef)abonnement cadeau doen? Klik dan hier en vul vandaag nog je gegevens in. Je kunt ook eerst een proefexemplaar downloaden.  Oh ja, en we zijn ook op Facebook! Zien we je daar?

Tekst: Daniëlle Feddes

Beeld: Thea Westerbeek

 

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved