fbpx
Home Achtergrond Elisabeth Magazine op de Nederland Zingt Dag

Elisabeth Magazine op de Nederland Zingt Dag

'De Elisabethbode? Die had mijn moeder ook!'

door Danielle Feddes
De Nederland Zingt Dag 2022

Elisabeth Magazine stond afgelopen zaterdag op de Nederland Zingt Dag in Utrecht. Was u er ook bij? Wat een prachtige dag was het weer! Samen met de vele duizenden bezoekers hebben we genoten van het samenzijn en het prachtige gezang. U in de zaal of thuis, wij in de hal bij de stand van Elisabeth Magazine waar we met een klein, maar enthousiast team stonden en af en toe de golven van de uitbundige samenzang opvingen. Wat een voorrecht om met zo velen samen God te loven, en te zingen en getuigen van Zijn grote trouw!

Dat is ook wat we met Elisabeth Magazine willen: wijzen op Gods trouw en onze lezers inspireren met verhalen die ingaan op actuele geloofs- en levensvragen. Samen zoeken naar wat het inhoudt om God te volgen. Schrijven over hoe anderen dat doen en onze lezers zo bemoedigen, tot opbouw van ieders geloof.

De Elisabethbode, bestaat die nog?

Het raakte ons hoeveel mensen de Elisabeth nog een warm hart toedragen. Wat was het heerlijk om u allen te ontmoeten! We hebben vele enthousiaste reacties gehad, variërend van: ‘Ik ben al jaren met heel veel plezier lid’, tot: ‘Oh de Elisabeth? Die had mijn moeder ook’, maar ook: ‘De Elisabethbode, bestaat die nog?’

Elisabeth Magazine: nog altijd springlevend!

Jazeker bestaan we nog! Al meer dan negentig jaar. En: we zijn nog altijd springlevend! Dankzij Gods grote trouw, maar ook dankzij u, onze trouwe abonnees, en de vele nieuwe leden die we deze dag mochten verwelkomen. Veel bezoekers mochten we ook blij maken met een goody bag, om (opnieuw) kennis te maken met ons prachtige magazine.

Heeft u ook al kennis gemaakt met Elisabeth Magazine? Vraag vandaag nog een proefabonnement aan (6 nummers voor 12 euro) of download hier een inkijkexemplaar. Hopelijk snel tot ziens!

Het team van Elisabeth Magazine

Het Elisabeth team op de Nederland Zingt Dag

V.l.n.r. Daniëlle, Monique, Thea en Corine (beeld: privé)

 

Tekst: Daniëlle Feddes

Beeld: Nederland Zingt

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved