fbpx
Home Agenda Operatie Mobilisatie organiseert Week van Gebed van 5-11 november

Operatie Mobilisatie organiseert Week van Gebed van 5-11 november

'Omdat meer dan drie miljard mensen Jezus nog niet kennen'

door Danielle Feddes
Een vrouw met halflang roodbruin haar en een zwarte trui is in stil gebed met haar handen tegen haar lippen

Operatie Mobilisatie (OM) organiseert in de week van 5-11 november een Week van Gebed. Meer dan drie miljard mensen kennen Jezus nog niet. Daarom roept de organisatie op om samen te bidden voor meer arbeiders, vrijmoedigheid, open deuren en wijsheid.

,,Er zijn meer dan drie miljard mensen die Jezus nog niet kennen en dat is zowel een roeping als een uitdaging voor ons als gelovigen. Sommigen hebben nooit van Hem gehoord, anderen hebben een ander beeld van Hem dan de Zoon van God. Maar wij hebben de kracht van het gebed en dat is onze sterkste troef om deze kostbare kinderen van God te bereiken”, aldus Leonie Willemsen, mobiliser bij OM.

In de week van 5 tot en met 11 november organiseert Operatie Mobilisatie daarom de Week van Gebed. Leonie: ,,Een week waarin we samen bidden voor meer arbeiders, vrijmoedigheid, open deuren en wijsheid. Natuurlijk kan bidden altijd, op elk moment, maar we willen er heel bewust een week voor apart zetten.”

Gebed verandert mensen

John Maasland, directeur OM Nederland: ,,Gebed verandert. Het is een antwoord op de oproep van Jezus in Mattheus 9:  ‘De oogst is groot, maar er zijn te weinig werkers. Bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen.’ Bidders zijn net zo goed werkers in Zijn Koninkrijk. Het is het minste dat je kunt doen en ook het meeste.”

Iedereen die meedoet ontvangt gebedspunten, video’s en getuigenissen als inspiratie voor de gebedsmomenten. Je kunt als kerk, maar ook als individu meedoen. De week wordt afgesloten met een gebedswandeling. Willemsen: ,,Wij verlangen naar beweging, maar God is degene die dingen in beweging kan zetten, wij geven ons verlangen in gebed over aan Hem.”

Voor meer informatie en de mogelijkheden voor deelname, kijk op www.operatiemobilisatie.nl/weekvangebed

Tekst: Operatie Mobilisatie

Beeld: pexels, cottonbro

Lees ook:

Daarom mag je bidden in Zijn naam

Elisabeth Magazine verschijnt elke veertien dagen met opbouwende artikelen, sprankelende columns, prachtige natuurfotografie en mooie Bijbelstudies. Wil je een keer kennismaken? Kijk hier voor een (proef)abonnement of download hier een gratis nummer.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved