fbpx
Home Thema'sBemoediging Een ZEGENWENS voor jou: inspirerend en kleurrijk

Een ZEGENWENS voor jou: inspirerend en kleurrijk

Elisabeth Recenseert

door Danielle Feddes
Een zegenwens voor jou

In ‘Elisabeth recenseert’ lezen én beoordelen lezers nieuwe titels. Ditmaal: Een zegenwens voor jou, een fris en eigentijds cadeauboek van Dagelijkse Broodkruimels.

Over ‘Een ZEGENWENS voor jou’

‘Een zegenwens voor jou’ is een uitgave van Ark Media uit Heerenveen in samenwerking met Dagelijkse Broodkruimels. De prijs is: € 17,99.

Onze recensent:

Anja Zwartjes-Lamens uit Bodegraven

Wat is je eerste indruk van het boek?

Een mooie, rustige omslag in een grijs/beige tint. Met een eenvoudige bloemprint.

De mooie uitspraken, gedichten en korte overdenkingen zijn stuk voor stuk echte aanraders en vormen een prachtig geheel met de kleurrijke afbeeldingen/foto’s.

Uit welke thema’s bestaat ‘Een ZEGENWENS voor jou’?

Er zijn 6 thema’s in dit boek:

  • Kind van God
  • Ik ben met jou
  • Aan zijn voeten
  • Schitter in Zijn licht
  • Vier!
  • Glansrijk

Kun je iets zeggen over de leesbaarheid van het boek?

Duidelijk en makkelijk leesbaar. Wel worden er verschillende lettertypes gebruikt, maar dat vind ik persoonlijk ook echt typerend voor dit type boek.

Wat is je verwachting van het boek?

Toen ik de vraag kreeg of ik dit boek wilde recenseren, had ik geen idee wat ik kon verwachten (vooraf ook niet gegoogeld). Toen ik het boek in handen kreeg werd ik al heel erg enthousiast.

Maakt ‘Een ZEGENWENS voor jou’ die verwachting waar? Waarom wel of niet?

Jazeker! De combinatie van tekst en afbeeldingen spreekt me altijd erg aan en maakt me nieuwsgierig. Je hoeft het boek niet in een keer uit te lezen, kan uiteraard wel. Je kunt het ook per thema lezen. Net wat je op dat moment nodig hebt of aanspreekt.

Wat valt je op inhoudelijk op aan het boek en wat spreekt je aan?

Omdat er overal naar Bijbelteksten wordt verwezen, kun je gemakkelijk de Bijbel naast dit boek gebruiken om nog dieper op de teksten in te kunnen gaan en over na te denken. Een prachtig boek om eindeloos doorheen te struinen! Zoals ook in het voorwoord wordt omschreven.

Het is een mooi boek dat je openslaat en open láát. Je wilt het steeds weer inkijken. Steeds zie je weer nieuwe dingen die je aanspreken. De combinatie van prachtige teksten en foto’s houden het boeiend en inspirerend.

Typeer ‘Een ZEGENWENS voor jou’ in drie woorden:

Inspirerend, Kleurrijk, Boeiend.

Wat wil je verder nog kwijt?

Ik zou het leuk vinden als Dagelijkse Broodkruimels meer van dit soort boeken maakt. Bijv. ook over de dagteksten die ze op Social Media plaatsen.

Lees meer boekrecensies en word lid van Elisabeth Leest, onze online boekenclub. Elisabeth voortaan bij jou thuis? Kies jouw Elisabeth abonnement.

Lees ook: Diamanten in het stof: aangenaam voor het hart.

 

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved