fbpx
Home Gedicht Wat heb je nodig bij het opvoeden?

Wat heb je nodig bij het opvoeden?

De kracht van Simson en het inzicht van Daniël

door Danielle Feddes
wat heb je nodig bij opvoeden?

Wat heb je nodig bij het opvoeden? Hoe ga je er mee om als je kinderen andere keuzes maken? In het themanummer van Elisabeth Magazine No 19 gaat het over kinderen die dingen anders invullen. Heb je het prachtige interview al gelezen met de drie generaties Zwaan? ‘Wat ik belangrijk vind, als moeder en als oma, is bidden voor de kinderen’, zegt oma Willemijn Vetkamp in het interview. ‘Iedere morgen en iedere avond noem ik al hun namen, ook die van hun relaties.’ Bijzonder nietwaar?

Opvoeden, dat vraagt nogal wat! Wat heb je daar allemaal bij nodig? Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als kinderen andere geloofs- en levenskeuzes maken? Wat is uw/jouw ervaring? Mail er eens over naar de redactie@elisabethmagazine.nl.

Mooi vonden wij als redactie onderstaand ‘gedicht’, over wat er allemaal komt kijken bij opvoeding. Misschien kun je zelf nog wel een paar regels toevoegen. We horen het graag!

 

OPVOEDEN VRAAGT:

DE KRACHT VAN SIMSON

DE WIJSHEID VAN SALOMO

HET GEDULD VAN JOB

HET GELOOF VAN ABRAHAM

HET INZICHT VAN DANIEL

EN DE MOED VAN DAVID!

 

Auteur: onbekend

Beeld: Timur Weber, pexels

Meer lezen over opvoeden en het omgaan met je kinderen als zij het anders doen? Neem een abonnement op Elisabeth Magazine en loop voortaan nooit meer onze mooie nummers en verhalen mis!

 

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved