fbpx
Home Agenda 90 jaar Elisabethbode & presentatie Elisabethbijbel

90 jaar Elisabethbode & presentatie Elisabethbijbel

door skempenaar

In 2020 bestaat de Elisabethbode 90 jaar. Op 4 oktober 2019 is de aftrap van dit jubileumjaar in het Amersfoortse Hart van Vathorst. We beginnen dit feestelijk jaar met de presentatie van de Elisabethbijbel. Van harte welkom! 

Presentatie & opening jubileumjaar
De presentatie vindt plaats op 4 oktober vanaf 16.30 uur, in Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 te Amersfoort. 90 jaar Elisabethbode zal dan de revue passeren, er is muziek van Peter & Carin van Essen, het eerste exemplaar is voor Minister van Onderwijs & Media, Arie Slob, Elisabethbode-columnist en RTL-weerman Reinier van den Berg verzorgt een presentatie over het weer en er kan worden genoten van een Italiaans buffet.

De Elisabethbijbel is een complete bijbel met de Willibrordvertaling, aangevuld met elf kleurenkaternen met materiaal uit 90 jaar Elisabethbode (bemoedigende overdenkingen, gedichten en gebeden). En natuurlijk de natuurfoto’s van huisfotograaf Teun Veldman. Een echt collector’s item is het, want hij wordt in een beperkte oplage gedrukt. De Elisabethbijbel is verkrijgbaar op 4 oktober bij de boekentafel van Riemer uit Amersfoort. Bezoekers van het evenement kunnen de Elisabethbijbel kopen met tien euro korting (€ 49,95).

Aanmelden vooraf is gewenst, mail naar promotie@royaljongbloed.com.

Elisabethbode is een magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen van mensen van vandaag. Het biedt op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof, met een gevarieerde mix van persoonlijke verhalen van mensen, informatieve achtergrondartikelen en reportages over relevante thema’s, een pastorale vragenrubriek, herkenbare columns en gedichten. Het magazine richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. Een jaarabonnement kost € 37,95 (23 edities).

Reageren

* Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved