fbpx
Home Column Praatje met Elisabeths hoofdredacteur: ‘Wie mag ik bellen?’

Praatje met Elisabeths hoofdredacteur: ‘Wie mag ik bellen?’

door Caroline de Vente

Elisabeth is er altijd vroeg bij. De zomer is nog maar nauwelijks begonnen, of de redactie kijkt alweer uit naar het jaar 2022. Welke 23 thema’s zullen we plannen voor het nieuwe jaar: heb jij een goed idee? Denk en praat met mij mee!

Op een snikhete zomerdag zitten we als redactieleden bij mij in de tuin. Binnen mag niet vanwege de coronabeperkingen, maar buiten is het geoorloofd. Met het zweet op het voorhoofd en klamme handjes vergaderen we over… het kerstnummer. Het vergt heel wat verbeeldingskracht om onder deze omstandigheden het kerstgevoel bij onszelf op te roepen.

Al is het kerstverhaal overbekend, toch willen we onze trouwe lezersgroep in dit nummer weer verrassen. Het kerstnummer wordt ieder jaar altijd breed verspreid, ook onder mensen die het Jezus Christus niet kennen. Dus aan de andere kant moeten er in dit moeten ook de aloude woorden van het kerstevangelie klinken. Die twee verenigen is nog een hele puzzel. Maar het lukt. En binnenkort verschijnt de folder, waarin staat wat wij bedacht hebben, mét het formulier om uitdeelexemplaren te bestellen!

Maar we kijken alweer verder. Wat hebben we het nieuwe jaar voor de lezers in petto? Natuurlijk hebben we zelf al en heel stel thema’s bedacht voor 2022: onderwerpen die raken. Bijvoorbeeld:

  • Intimiteit
  • Gastvrijheid
  • Ziek-zijn
  • Loslaten

Wat is nu een levensthema dat wij misschien vergeten, en waar jij wellicht middenin zit? Iets waar jij over loopt na te denken en waar jij wel een goed artikel over wilt lezen? Of waar jij juist over wilt vertellen in het blad, omdat je het hebt meegemaakt hebt en er (geloofs)lessen uit hebt getrokken?

Je kunt natuurlijk mailen naar de redactie. Maar nog persoonlijker is het als ik als hoofdredacteur jou een keertje mag (beeld)bellen! Ik zou graag eens van jou willen weten hoe jij denkt over Elisabeth. Wat jij mooi en goed vindt aan het blad en wat vooral zo moet blijven. Maar ook wat je mist en waarover je dus graag eens zou lezen. Misschien heb je wel suggesties voor een nieuwe rubriek. Daar ben ik benieuwd naar.

Dus heb je goede ideeën en zin in een gesprek? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer en het onderwerp waarover je wilt praten naar redactie@elisabethmagazine.nl. Wie weet, kunnen we dan een belafspraak maken om verder door te praten. Tot bels!

Thea Westerbeek, hoofdredacteur Elisabeth-magazine

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved