fbpx
Home Thema'sGeloven Kerstactie Elisabeth Magazine:

Kerstactie Elisabeth Magazine:

Ruim 50 % korting op een jaarabonnement

door Danielle Feddes
Een vrouw met lang blond haar en een beige muts op en een sjaal om staat tegen een stenen wand naast een groene voordeur met een kerstster eraan

Maak nu gebruik van de Kerstactie van Elisabeth Magazine en ontvang ruim 50 procent korting op een jaarabonnement. Je betaalt het eerste jaar slechts 22,- in plaats van 44,95!*

Om te vieren dat Thea Westerbeek 10 jaar hoofdredacteur is van Elisabeth krijg je nu als nieuwe abonnee ruim 50 procent korting op een jaarabonnement. Deze speciale Kerstactie is alleen geldig tot en met 31 december 2023, dus wees er snel bij!

Actuele geloofs- en levensvragen

De Elisabeth – voorheen de Elisabethbode, is een magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen. Het lezen van Elisabeth bouwt je geloof op en inspireert je om vanuit het christelijke geloof met liefde en aandacht voor God, anderen en de natuur te leven.

Plus: door het blad onder de aandacht van anderen te brengen, ondersteun je de verdere verspreiding van de blijde Boodschap.

Thea Westerbeek: Elisabeth verschijnt niet alleen met Kerst en Pasen, maar wel 21 keer per jaar! Het mooiste kerstcadeau zou voor mij zijn dat zoveel mogelijk mensen een abonnement nemen op Elisabeth.

Let op: De actie is geldig t/m 31 december 2023, dus wees er snel bij. Vanaf 1 januari 2024 gaan de abonnementsprijzen omhoog en kost een jaarabonnement € 48, 55.

*Aanbieding inclusief verzendkosten wordt na een jaar verlengd met het reguliere tarief, tenzij opzegging 1 maand vooraf. Aanbieding is geldig t/m 31-12-2023.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved