fbpx
Home AgendaNieuws Elisabeth Paas- en Pinkstereditie

Elisabeth Paas- en Pinkstereditie

Verras en bemoedig iemand met de Elisabeth rond Pasen en Pinksteren

door Danielle Feddes
Elisabeth Paas- en Pinkstereditie 2023

Bestel de Elisabeth Paas- en Pinkstereditie en deel met tijdens deze feestdagen de Elisabeth uit! Een leuke attentie voor uw gemeenteleden of als evangelisatiemiddel.

Herkenbare interviews – ontroerende gedichten – prachtige verhalen – puzzels – natuurfotografie – overdenkingen – columns – en meer

De Elisabeth Paaseditie

Deze Paaseditie komt uit aan het begin van de lente.

Ds. Thejon Bos, missionair predikant in Den Haag, vertelt op een gloedvolle manier wat Pasen betekent. ‘Pasen is voor mij: God is er óók nog.’

Marlon van den Bos deelt met anderen wat zij oogst in haar moestuin: groente, fruit en geloofslessen.

De Elisabeth Pinkstereditie

Geestdrift. De vlam, het teken van Pinksteren. Als die vlam overslaat, kom je in actie voor God en de medemens.

De Heilige Geest, altijd een wat geheimzinnig ‘wezen’. In het pinksternummer vertellen mensen wat er gebeurde toen ze de Geest kregen.

Bestellen:

Klik hier om de Paas- of Pinkstereditie te bestellen: https://www.elisabethmagazine.nl/pasenpinksteren/#bestellen

Opdruk:

Op de achterkant van de paaseditie is ruimte om uw eigen boodschap te laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een paasgroet van uw gemeente of vereniging, mét contactgegevens. Op die manier weten lezers u te vinden.

Prijs voor opdruk aan de achterzijde:
per bestelling € 70,- + € 0,11 per editie, excl. 9% BTW

Bestellen met opdruk kan nog tot 20 februari!

Voor bestellingen die ná 20 februari bij ons binnenkomen, is geen eigen tekst meer mogelijk en geldt de levering zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij!

Elisabeth Magazine verschijnt twee keer per maand met verrassende thema’s en onderwerpen. We gaan in op actuele geloofs- en levensvragen aan de hand van interviews, columns, gedichten, recensies en overdenkingen. Probeer de Elisabeth 6 keer op proef of sluit een abonnement af, en ontvang 23 keer per jaar ons prachtige magazine. Of ontdek ons Pastoraal Compleet Abonnement of het Thema-abonnement.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved