fbpx
Home Thema'sGeloven Elisabeth een jaar lang elke 2 weken!

Elisabeth een jaar lang elke 2 weken!

Neem nu een abonnement en ontvang als cadeau De hemel op straat

door Danielle Feddes
De hemel op straat

Wil jij de Elisabeth graag zelf ontvangen? Als je nu een abonnement neemt, ontvang je de Elisabeth een jaar lang elke 2 weken en ontvang je bovendien het cadeau ‘De hemel op straat’, tekenen van Gods koninkrijk in deze wereld, van Zegert de Graaf.

Als dominee Zegert de Graaf een kerkdienst afsluit, doet hij dit met de woorden: ‘En hiermee is de dienst begonnen’. Buiten de kerk, daar moet het gebeuren – op straat, thuis, op het werk en langs de lijn. Daar moet duidelijk worden of we de preek begrepen hebben.

De hemel is dichterbij dan je denkt

Dit boek is bedoeld om de lezer mee te nemen, de kerk uit. In korte verhalen en overdenkingen schetst E-pastor Zegert de Graaf wat hij ‘op straat’ ziet gebeuren. Tegenover lelijke en nare dingen zijn dat ook vaak verrassend mooie dingen – tekenen van Gods koninkrijk. Dit boek houdt ons ook een spiegel voor; we komen onszelf tegen, met de moeite die we soms hebben om ‘die Ene’ te volgen: de vreemdeling van Nazareth. De rode draad in dit boek is: Laat je verrassen. De hemel is dichterbij dan je denkt.

Actuele geloofs- en levensvragen

De Elisabeth is hét christelijk magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen van mensen van vandaag. Het biedt op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof. Neem nu een abonnement en geniet elke 2 weken mee met de boeiende verhalen: interviews, achtergrondverhalen, columns, weetjes, taaie teksten en niet te vergeten de mooie gedichten en prachtige natuurfoto’s. Mogen we jou ook verwelkomen als nieuw lid?

*Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, tot uiterlijk 30 september 2023.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved