fbpx
Home AgendaNieuws Een lintje voor Douwe

Een lintje voor Douwe

Douwe Janssen koninklijk onderscheiden

door Danielle Feddes
Een lintje voor Douwe

Redacteur en columnist voor Elisabeth, Douwe Janssen, is vandaag koninklijk onderscheiden. Douwe kreeg van de burgemeester van Assen een lintje voor meer dan 25 jaar inzet voor Elisabeth, het  schrijven in kerkbladen, kerkenraadswerk en voor het bezoeken van gedetineerden. Hij is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Als team van Elisabeth zijn we uiteraard enorm trots op ‘onze’ Douwe. Een paar redactieleden waren ook bij de ceremonie aanwezig. Douwe is al meer dan 25 jaar betrokken bij Elisabeth en zet zich met hart en ziel voor het blad in. Zo zit hij in het redactieteam en schrijft hij columns. Ook belt hij mensen die een proefabonnement op Elisabeth hebben gehad, met de vraag of ze Elisabeth nog wat langer willen lezen. Tijdens deze gesprekken neemt hij ook alle tijd voor mensen, wanneer ze iets uit hun leven delen. ,,Ik luister en neem er mijn tijd voor, dat vinden mensen fijn”, zei hij vorig jaar in een interview.

Wil je (opnieuw) kennismaken met de Elisabeth en geen column van Douwe meer missen? Download hier een gratis exemplaar, of neem een (proef)abonnement.

Tekst en beeld: Redactie Elisabeth Magazine

 

 

 

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved