fbpx
Home Actie collectief abonnement

Actie collectief abonnement

door skempenaar

Elisabeth heeft een tweetal collectieve abonnementen speciaal voor kerk en vereniging: Pastoraal Compleet en het thema-abonnement. Wanneer u vóór 1 februari een collectief abonnement afneemt, krijgt u minstens 50 dagboeken cadeau!

Pastoraal Compleet

Bij het Pastoraal Compleet-abonnement ontvang u naast de 8 edities van het thema-abonnement ook de 15 overige nummers van Elisabeth. U ontvangt bovendien een maandelijkse pastorale nieuwsbrief en extra pastorale content ten behoeve van het kerkblad.

Thema-abonnement

De acht edities van het thema-abonnement zijn toegeschreven op relevante, kerkelijke thema’s, waaronder kerst en pasen. De acht thema-nummers zijn stuk voor stuk een origineel gebaar om lezers uit te nodigen voor bijvoorbeeld kerkelijke activiteiten die u organiseert.

Het voordeel van een collectief abonnement?

Elisabeth weet actuele en pastorale thema’s centraal te stellen, waardoor het uitnodigt tot onderling gesprek. De lezers krijgen in ieder themanummer ook een bijbelstudie aangereikt. Als kerk geeft het u de mogelijkheid om hier bijvoorbeeld een koffiemoment met de doelgroep aan te verbinden. Kortom, door het regelmatig uitdelen van een eigentijds magazine Elisabeth laat u zien dat u uw leden kent en graag verbinding met hen houdt.

Wat kost een collectief abonnement?

Deze actie is geldig bij een afname vanaf 50 exemplaren. Voor beide abonnementen gelden staffelprijzen. Hoe meer magazines je afneemt, hoe lager de prijs.

Investering Pastoraal Compleet

23 edities per jaar & gratis content ten behoeve van het kerkblad. Bij afname van 50 exemplaren e. 0,85 per magazine.

50-95 exemplaren x 19,49 inclusief btw;
100-395 exemplaren x 18,29 inclusief btw;
400-995 exemplaren x 16,99 inclusief btw.

Investering Thema-abonnement

8 edities per jaar. Bij afname van 50 exemplaren e. 1,74 per magazine.

50 exemplaren x 13,95 inclusief btw;
75-95 exemplaren* x 13,50 inclusief btw;
100-195 exemplaren* x 13,00 inclusief btw;
200-390 exemplaren** x 12,00 inclusief btw;
400 of meer exemplaren** x 11,25 inclusief btw.

* staffel per 5 omhoog.
** staffel per 10 omhoog.

Nu tijdelijk: gratis dagboeken

Wanneer u vóór 1 februari bestelt, ontvangt u gratis dagboeken. U ontvangt net zoveel dagboeken als het aantal exemplaren dat u afneemt van Elisabeth magazine.  Zo kunt u bij het rondbrengen van de eerste Elisabeth-editie een gratis Dag in, dag uit (ter waarde van € 7,25) of Filippus Dagboek (ter waarde van € 8,25) bijvoegen. Op=op!

Wanneer u vóór 1 februari een abonnement bestelt, krijgt u bovendien het Dag in, dag uit-dagboek 2022 ter waarde van € 7,25 óf het Filipus dagboek.

Dagboeken cadeau

Zo ervaren abonnees Elisabeth:

  • Als man en vrouw lezen we samen. Een confessioneel hervormde Elisabeth die voor katholieken ook zinvol is om te lezen. Klasse! We zijn zeer tevreden.
  • De bijbelpagina gebruik ik voor de vrouwenkring.
  • Elisabeth geeft ontspanning, vertroosting, bemoediging, houvast! Onze Hemelse Vader kent ons in alles, Hij is er!
  • Ik vind de Elisabeth een fijn blad en een waardevolle toevoeging voor mijn leven als christen. Ik geef hem altijd door aan een oud-collega die niet kerkelijk is. Zij gebruikt hem dan weer om voor te lezen aan een oude, slechtziende buurvrouw.

Copyright © Royal Jongbloed All Rights Reserved